Er zijn veel voordelen om online je tickets voor activiteiten en excursies vooraf te boeken, zeker als je Tenerife gaat bezoeken in de schoolvakanties. Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je op Tenerife niet op zoek hoeft naar verkooppunten.

Niet in de rij tickets

Tickets voor activiteiten en excursies TenerifeBij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties zoals de kabelbaan bij de El Teide, het Siam Park of het Loro Park. Ook voor een walvis- en dolfijntour kun je al in Nederland online tickets kopen !

Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op de bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.

En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze vakantie naar Tenerife waarin alles al geregeld is.